Tablete 5g personalizate

Tablete personalizate de ciocolată 5g

Tablete de ciocolată de calitate superioară, cu design personalizat.

Creați propria dvs. ciocolată personalizată pentru a fi utilizată ca și cadou promoțional, pentru a spune „Mulțumesc” clienților, sau pentru a vă face cunoscute produse și servicii noi.

Echipa noastră de grafică este pregătită pentru a vă crea designul, gratuit, dacă doriți. Puteți furniza,de asemenea, propria dvs. grafică folosind șablonul nostru de design.

Cu o selecție de 9 arome diferite și diverse stiluri de imprimare, opțiuni de finisare și culori pentrustaniol, putem crea un produs de ciocolată personalizat cu adevărat unic, care să aducă un plus de imagine și valoare companiei dvs. Culorile etichetei pot fi alese conform codurilor Pantone, pentru a respecta în totalitate logo-ul dvs.

Whitakers fabrică tablete personalizate de ciocolată de peste 15 ani, producția zilnică poate ajunge la 500000 de bucăți, iar acest lucru ne permite să oferim cele mai competitive prețuri pentru produsele noastre.

Selectați un produs de mai jos, iar dacă aveți o întrebare, trimiteți-o și echipa noastră de vânzări vă va răspunde imediat.De asemenea, dacă preferați să discutați direct cu un membru al echipei noastre, vă rugăm să ne sunați la 0729 201 009 sau să ne trimiteți un e-mail la comenzi@chocoland.ro.

Whitakers Chocolates produce si comercializează cu mândrie ciocolată și dulciuri premium de peste 130 de ani. De la cadouri de ciocolată la cutii cu ciocolată personalizată, aprovizionează persoane fizice și afaceri, mari și mici, în Marea Britanie și în întreaga lume.

Dacă aveți întrebări sau doriți să solicitați prețuri preferențiale pentru comenzi en-gros , vă rugăm să ne contactați aici, să ne telefonați la 0729 201 009 sau să ne trimiteți un e-mail la comenzi@chocoland.ro, vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Go to Top