Wafer Thins

Gama noastră de Wafer Thins de 1 kg din ciocolată cu lapte și neagră. De peste 100 de ani Whitakers face Wafer Thins de ciocolată după aceeași rețetă! Ciocolată subțire, aromată cu cele mai fine uleiuri naturale, completată cu bucăți crocante pentru a crea o textură unică.
Noua noastră selecție de ambalaje de 1kg de Wafer Thins este disponibilă în 3 arome noi irezistibile: caramel sărat, ghimbir și portocală. Perfect pentru a servi după cină, cu băuturi răcoritoare sau pentru a fi folosit ca decorațiuni pentru desert.

Livrare gratuită pentru comenzi peste 300 lei.

De asemenea, puteți consulta catalogul nostru de prezentare aici.

Whitakers Chocolates produce si comercializează cu mândrie ciocolată și dulciuri premium de peste 130 de ani. De la cadouri de ciocolată la cutii cu ciocolată personalizată, aprovizionează persoane fizice și afaceri, mari și mici, în Marea Britanie și în întreaga lume.

Dacă aveți întrebări sau doriți să solicitați prețuri preferențiale pentru comenzi en-gros , vă rugăm să ne contactați aici, să ne telefonați la 0729 201 009 sau să ne trimiteți un e-mail la comenzi@chocoland.ro, vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Go to Top