Adresa poștală: Strada Puțul lui Zamfir, nr. 60, sector 1, București

Suport telefonic 08:00 - 20:00

Bănuți de ciocolată neagră cu cremă fondant de cireșe negre (1kg/120buc)

Bănuți de ciocolată neagră cu cremă fondant de cireșe negre (1kg/120buc)

131,00 lei

100 în stoc

Descriere

Scufundați-vă în răsfățul profund și fructat al cremelor fondante cu cireșe negre cu ciocolată neagră bogată, un răsfăț luxos pentru simțuri.

Fiecare piesă rafinată combină dulceața delicioasă și tartă a fondantului de cireșe negre cu intensitatea sofisticată a ciocolatei negre bogate, creând un amestec armonios de arome care este atât îndrăzneț, cât și nuanțat.

Ambalate individual în folie violet elegantă, Aceste delicii sunt un tribut vizual și gustativ adus profunzimii bogate și catifelate a cireșelor și ciocolatei.

Adăpostite în căzile noastre ample de 1 kg, care conțin aproximativ 120 de bucăți, aceste bomboane de ciocolată sunt perfecte pentru cei care adoră combinația decadentă de cireșe și ciocolată neagră.

Ideal pentru a fi împărtășit cu cei dragi, adăugând o notă de lux întâlnirilor dvs. sau savurând ca un răsfăț personal somptuos, aceste creme fondante reflectă dedicarea Whitakers Chocolates pentru calitate, tradiție și inovație. Â < / p>

Îmbrățișați interacțiunea luxoasă dintre cireșele negre și ciocolata neagră netedă. Cremele fondante cu cireșe negre cu ciocolată neagră oferă mai mult decât dulceață; Acestea oferă o evadare rafinată într-o lume a aromelor rafinate și a texturilor indulgente, create pentru cunoscătorul suprem de ciocolată.