Adresa poștală: Strada Puțul lui Zamfir, nr. 60, sector 1, București

Suport telefonic 08:00 - 20:00

Tablete 5g ‘Union Jack’

Tablete 5g ‘Union Jack’

1,30 lei

100 în stoc

Descriere

Descoperă gestul sincer de recunoștință cu Whitakers Chocolates’ Milk Chocolate Napolitans, un deliciu fin și cremos care transmite apreciere în fiecare mușcătură.

Fiecare ciocolată este ambalată meticulos într-o combinație de folie de lux și hârtie, prezentând un ambalaj negru elegant accentuat cu „mulțumesc” cu imprimeu argintiu grațios.

 Acest design atent este ambalat într-o cutie generoasă în vrac din 400 de bomboane de ciocolată ambalate individual, făcându-l perfect pentru a exprima mulțumiri, pentru a sărbători momente speciale sau pur și simplu pentru a împărtăși bucuria ciocolatei premium cu lapte.< / p>

Ideal pentru evenimente, ca gest de apreciere sau pentru acele ocazii care necesită o notă specială, acești napolitani rezumă calitatea și tradiția Whitakers Chocolates.

Fie ca fiecare piesă să servească drept semn de recunoștință, oferind o experiență delicioasă și cremoasă de ciocolată cu lapte, care este la fel de satisfăcătoare pe cât este de memorabilă. Cu Whitakers, a spune „mulțumesc” nu a fost niciodată mai elegant sau mai delicios.