Adresa poștală: Strada Puțul lui Zamfir, nr. 60, sector 1, București

Suport telefonic 08:00 - 20:00

Cremă fondant cu Irish Cream învelită în ciocolată neagră (150g/15buc)

Cremă fondant cu Irish Cream învelită în ciocolată neagră (150g/15buc)

32,00 lei

  • 150g / 15 bucăți
  • Aromă de cremă de whiskey irlandeză
  • Ingrediente 100% naturale
  • Cacao provenind din comerț echitabil
  • Nu conține gluten
  • Vegan
Ingrediente naturale
Vegan
Fără gluten
Poate conține nuci
Fără ou
Conține soia

99 în stoc

Descriere

Vă prezentăm un nou membru captivant în colecția noastră apreciată: cremele fondant cu Irish Cream îmbină luxul ciocolatei noastre negre bogate cu gustul cremos și distinctiv al cremei de whiskey irlandez.

Realizate cu respectarea unei rețete tradiționale, aceste bomboane de ciocolată sunt o sărbătoare a celor mai bune ingrediente și arome naturale, încapsulând esența răsfățului în fiecare piesă.

Centrul moale, cremos, infuzat cu aromă de cremă de whiskey irlandez, oferă un amestec armonios de ciocolată fină și bogată și căldura reconfortantă a cremei irlandeze, creând o experiență senzorială atât sofisticată, cât și reconfortantă.

Acest adaos încântător este perfect pentru cei care apreciază amestecul rafinat de ciocolată cu gustul unic al cremei irlandeze, oferind o nouă dimensiune tradiției prețuite de fabricare a ciocolatei fine.

Fie ca un răsfăț pentru tine, fie ca un cadou atent, cremele fondant cu Irish Cream te invită să savurezi spiritul inovator și angajamentul față de calitate pe care îl reprezintă marca noastră, făcând din fiecare moment de răsfăț o dovadă a măiestriei artei ciocolatei.