Cremă fondant cu cireșe negre în ciocolată neagră (150g/15 buc)

32,00 lei (TVA inclus)

  • 150g / 15 bucăți
  • Aromă naturală de cireșe negre
  • Ingrediente 100% naturale
  • Cacao provenind din comerț echitabil
  • Nu conține gluten
  • Vegan

Prețurile afișate sunt destinate clienților retail. Dacă aveți o afacere și doriți să întrebați despre prețuri preferențiale, vă rugăm să o faceți aici.

Cremă fondant cu cireșe negre în ciocolată neagră (150g/15 buc)

Cremele fondant Whitakers au fost preferatele familiilor englezești generații la rând și continuă să fie savurate și astăzi în întreaga lume. Miez de fondant cu cireșe negre, făcut cu cele mai fine arome naturale, învelit în ciocolată neagră 55%, pentru un gust de neuitat. Crema fondant cu cireșe negre învelită în ciocolată neagră este perfectă pentru cei care vor sa se bucure de un desert tradițional!

Dimensiuni 200 × 120 × 15 mm
Alergeni & nevoi nutriționale

Ciocolată

Aromă

Furnizat în

Ingrediente

Fondant 63,5% (zahăr, sirop de glucoză, apă), ciocolată neagră 36,2% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitină din soia), aromă de cireșe negre, colorant: antociani, stabilizator: invertază. Ciocolata neagră conţine substanţă uscată de cacao minim 55%.

Pentru ALERGENI, vezi ingredientele îngroșate. Poate conţine urme de lapte și fructe nucifere.

Informații nutriționale

2 ciocolate (aproximativ 20,4g):  352kJ / 83Kcal
100g de produs: 1724kJ / 408Kcal

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă fondant cu cireșe negre în ciocolată neagră (150g/15 buc)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Whitakers Chocolates produce si comercializează cu mândrie ciocolată și dulciuri premium de peste 130 de ani. De la cadouri de ciocolată la cutii cu ciocolată personalizată, aprovizionează persoane fizice și afaceri, mari și mici, în Marea Britanie și în întreaga lume.

Dacă aveți întrebări sau doriți să solicitați prețuri preferențiale pentru comenzi en-gros , vă rugăm să ne contactați aici, să ne telefonați la 0729 201 009 sau să ne trimiteți un e-mail la comenzi@chocoland.ro, vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Go to Top