CAFEA (170g/26 buc)

46,00 lei (TVA inclus)

  • 170g / 26 bucăți
  • 6 x Ciocolată cu lapte și cappuccino
  • 6 x Ciocolată neagră cu espresso
  • 8 x Cremă fondant de cafea
  • 6 x Ciocolată crocantă cu lapte și cafea latte
  • Ingrediente 100% naturale
  • Cacao provenind din comerț echitabil
  • Nu conține gluten

Prețurile afișate sunt destinate clienților retail. Dacă aveți o afacere și doriți să întrebați despre prețuri preferențiale, vă rugăm să o faceți aici.

CAFEA – o selecție de ciocolată cu lapte și neagră, cu 4 arome diferite de cafea

Colecția de ciocolată cu cafea este un produs special din gama de cutii cu selecții de ciocolată, cu patru arome diferite: ciocolată cu lapte și cafea latte, ciocolată neagră cu expresso, ciocolată cu lapte și cappuccino, plus clasica ciocolată cu cafea și frișcă. O colecție cu adevărat unică de ciocolată cu arome delicioase de cafea, care, cu siguranță îi va încânta pe iubitorii de cafea!

Fiecare tabletă sau bănuț de ciocolată este ambalat individual, astfel încât poți împărți bucuria acestei selecții, în siguranță, cu cei apropiați.

Greutate 170 g
Dimensiuni 190 × 160 × 35 mm
Alergeni & nevoi nutriționale

Ciocolată

Aromă

Furnizat în

Ingrediente

Ciocolată neagră 37% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitină din soia), ciocolată cu lapte 36,8% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lactoză (lapte), praf de zer (lapte), emulsificator: lecitină din soia), fondant 20,8% (zahăr, sirop de glucoză, apă), zahăr, aromă de espresso, aromă de cappuccino, aromă de cafea, colorant: caramel, stabilizator: invertază. Ciocolata neagră conține substanţă uscată de cacao minim 55%. Ciocolata cu lapte conţine substanţă uscată de cacao minim 25%, substanţă uscată din lapte minim 14%.

Pentru ALERGENI, vezi ingredientele îngroșate. Poate conţine urme de fructe nucifere.

Informații nutriționale

100g de produs : 1962kJ / 467kcal; Grǎsimi – 17,6g, din care saturate – 10,7g; Carbohidraţi – 69,6g, din care zaharuri – 58,4g; Fibre – 3,6g; Proteine – 5,7g; Sare – 0,07g

2 ciocolate(aprox. 13g) : 245kJ / 58kcal; Grǎsimi – 2,2g, din care saturate – 1,3g; Carbohidraţi – 8,7g, din care zaharuri – 7,3g; Fibre – 0,5g; Proteine – 0,7g; Sare – 0,009g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CAFEA (170g/26 buc)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Whitakers Chocolates produce si comercializează cu mândrie ciocolată și dulciuri premium de peste 130 de ani. De la cadouri de ciocolată la cutii cu ciocolată personalizată, aprovizionează persoane fizice și afaceri, mari și mici, în Marea Britanie și în întreaga lume.

Dacă aveți întrebări sau doriți să solicitați prețuri preferențiale pentru comenzi en-gros , vă rugăm să ne contactați aici, să ne telefonați la 0729 201 009 sau să ne trimiteți un e-mail la comenzi@chocoland.ro, vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Go to Top