Whitakers Chocolates a evoluat de-a lungul a 130 de ani și cinci generații, de la o mică echipă care producea ciocolată manual, în partea din spate a unui magazin, la o echipă mare și puternică care produce milioane de bomboane de ciocolată în fiecare zi, într-o unitate de producție de ultimă generație. Deși s-au schimbat multe de-a lungul anilor, valorile Whitakers Chocolates respectă în continuare principiile stabilite de John și Rebecca Whitaker în 1889.

Whitakers Chocolates se mândrește cu producerea celor mai delicioase bomboane de ciocolată, fie că este vorba de propria marcă de cutii cu ciocolată și produse de catering, fie de produse private label pentru clienții care doresc să le ofere consumatorilor lor mărci alternative. Flexibilitatea caracterizează unitățile de producție Whitakers Chocolates, permițând o reacție rapidă la cerințele clienților.

Ingredientele joacă un rol vital în procesul de fabricație. Toată ciocolata, aromele și ambalajele provin de la furnizori care sunt pe deplin dedicați atât calității, cât și sustenabilității. Cacaoa utilizată în procesul de fabricație provine din comerț echitabil, iar ambalajele produselor sunt în marea lor majoritate reciclabile 100%.

Angajamentul față de aceste valori este evident în gama variată și cu adevărat delicioasă de produse, care se bucură din plin de succes în Marea Britanie și în întreaga lume.

În prezent

  • Whitakers Chocolates  furnizează produse către hoteluri, restaurante, supermarketuri, magazine de vânzare cu amănuntul independente și altor producători, atât la nivelul Marii Britanii, cât și la nivel internațional.

  • Unitatea modernă de producție de 3000 mp situată în Skipton, North Yorkshire, produce peste 10 milioane de bomboane de ciocolată pe săptămână.

  • În fiecare săptămână transformăm 24 de tone de ciocolată într-o varietate de produse delicioase.

  • Whitakers Chocolates  oferă clienților o gamă largă de produse de catering și de vânzare cu amănuntul, inclusiv tablete de ciocolată personalizate, creme fondant, bănuți de ciocolată și foițe de ciocolată crocantă, trufe și caramele și multe altele.

  • Toate produsele sunt expediate din depozitul Whitakers Chocolates, o unitate cu temperatură controlată de aproape 2000 mp.

  • Whitakers Chocolates  se mândrește cu nivelurile excelente de servicii și calitate pentru clienți, oferind servicii de livrare promptă și contact strâns cu clienții săi.