POLITICA DE RETURURI:

Ne puteți returna produsul (produsele) cumpărat (cumpărate) și achitat (achitate) în termen de 30 de zile de la primirea acestuia (acestora), în următoarele situații:

– Produsul este deteriorat sau defect;

– Ați primit alt produs decât cel comandat;

Pentru motivele arătate mai sus aveți la alegerea două opțiuni:

  1. Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitați dumneavoastră contravaloarea transportului. Vă rugam să verificați conținutul pachetului primit în prezența agentului transportatorului. Dacă produsul este deteriorat, vă rugam sa menționați acest fapt pe formularul de transport și să reclamați imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Dacă pachetul ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugam sa refuzați primirea acestuia. În caz contrar, orice reclamație ulterioara este nulă. Daca constatați ulterior că produsul este deteriorat, vă rugăm să ne contactați pe aceeași adresă: comenzi@choco-and.ro.

  1. Veți primi integral suma pe care ați cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere și transport. Veți primi prin e-mail instrucțiuni cu privire la punerea în practică a opțiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

– Produsul trebuie returnat, pe cât posibil, în ambalajul original.

– Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.