Adresa poștală: Strada Puțul lui Zamfir, nr. 60, sector 1, București

Suport telefonic 08:00 - 20:00

Cremă fondant cu zmeură învelită în ciocolată neagră (150g/15buc)

Cremă fondant cu zmeură învelită în ciocolată neagră (150g/15buc)

32,00 lei

  • 150g / 15 bucăți
  • Aromă naturală de zmeură
  • Ingrediente 100% naturale
  • Cacao provenind din comerț echitabil
  • Nu conține gluten
  • Vegan
Ingrediente naturale
Vegan
Fără gluten
Poate conține nuci
Fără ou
Conține soia

99 în stoc

Descriere

Bucurați-vă de fuziunea somptuoasă de fructe și ciocolată cu cremele fondant cu zmeură, bomboane realizată după o rețetă tradițională care subliniază importanța ingredientelor naturale și a aromelor autentice.

Aceste bomboane de ciocolată rafinate sunt învăluite în ciocolata noastră neagră bogată, iar la interior se află un centru moale, cremos, infuzat cu aromă naturală de zmeură.

Această infuzie impregnează fiecare ciocolată cu esența vibrantă și picantă a zmeurii, creând un contrast încântător cu profunzimea luxoasă a ciocolatei negre.

Ideal pentru cei care adoră amestecul armonios de fructe și ciocolată bogată, aceste bomboane de ciocolată servesc ca o dovadă a angajamentului nostru față de calitate și arta fabricării ciocolatei.

Indiferent dacă sunt savurate ca un răsfăț personal sau prezentate ca un cadou atent, ciocolata cu cremă fondantă de zmeură Whitakers Chocolates vă invită să experimentați eleganța și inovația tradiției noastre de fabricare a ciocolatei, unde fiecare bomboană este o sărbătoare a aromei și măiestriei.